Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/03/2015 14:14:30 - 31/03/2015 14:14:30 - 9285 Okunma

Üniversitemiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu tarafından 51. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında 2 Nisan 2015 Perşembe günü “Geçmişten Geleceğe Kültür Köprüleri: Kütüphaneler” başlıklı panel gerçekleştirilerek, “Evvel Zaman İçinde Çocuk Dergileri” sergisinin açılışı yapılacaktır.


02 Nisan 2015 Perşembe günü saat 14:00’de gerçekleştirilecek olan ve panel yöneticiliğini Marmara Üniversitesi Bilgi Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamza KANDUR’un yapacağı “Geçmişten Geleceğe Kültür Köprüleri: Kütüphaneler” panelinde; Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berat BİR tarafından “Değişen Toplum, Değişen Bilgi ve Bilgi Profesyonelleri” Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Güssün GÜNEŞ tarafından "Toplumda Kütüphane ve Kültür Okuryazarlığı" İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler ve Müzeler Müdürü Ramazan MİNDER tarafından "Yerel Yönetimlerde Halk Kütüphanesi Hizmetleri: İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Örneği" isimli sunumlar yapılacaktır.


Panel öncesinde Üniversitemiz Rektörlük Kültür Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler ve Müzeler Müdürlüğü Kütüphanecisi Ayşe KASAP ve Sultanbeyli Belediyesi Kütüphanecisi Nusret SÖNMEZ tarafından hazırlanan 1869 ile 1928 yılları arasında Osmanlıca olarak yayınlanmış 60 adet çocuk dergilerinden oluşan “Evvel Zaman İçinde Çocuk Dergileri” sergisinin açılışı yapılacaktır.

Sergi 02-10 Nisan 2015 tarihleri arasında Kırklareli halkının ziyaretine açık olacaktır.

 

kütüphane haftası

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.