Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
30/04/2015 14:31:49 - 30/04/2015 14:31:49 - 9222 Okunma

Üniversitemiz, bu yıl üçüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açan Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarına (BÜTEF) katıldı.

Başakşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen fuara 40’ın üzerinde köklü üniversite, 13 kolej, çok sayıda dershane ve etüt merkezi katıldı. Bir gün süren ve 10.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilen fuar, sanat ve meslek kurslarının gösterileri ve söyleşiler ile renkli görüntülere sahne oldu. BÜTEF’i 11 bin üniversite adayı ziyaret etti.

Başakpazar Fuar ve Sergi alanında gerçekleştirilen fuarda Üniversitemizin standı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Çeşitli tanıtım malzemelerinin dağıtıldığı standımızda üniversitemizin eğitim, beslenme ve barınma olanakları ile sportif faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Standımızı Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Feyzullah KIYIKLIK da ziyaret etti. Üniversitemiz hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı UYSAL ve Milletvekili KIYIKLIK, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ’a selamlarını ilettiler. 

 

 

Haber-Fotoğraf: Uzm. Yılmaz KUS

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.