Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/05/2015 12:36:34 - 13/05/2015 12:36:34 - 11363 Okunma

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) tarafından Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla “100. Yılında Çanakkale” adlı panel düzenlendi.

Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşen paneli; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet DALKILIÇ, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar DURSUN, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan ÖZKET, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdarisi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli Hizmet Müdürü Hasan Tarık ALTUNTAŞ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kırklareli İl Müdürü Muzaffer AKGÜL, akademik ve idari personel ile öğrenciler dinledi.

Moderatörlüğünü Fen-Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bülent BAYRAM’ın yaptığı panelde; Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Raşit GÜNDOĞDU, Rektörlük- Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ ve Rektörlük- Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Bölümünden Dr. Okt. Tekin TUNCER "1915 Çanakkale Zaferi"nin anlam ve önemini belirten sunumlar yaptılar.  

Panelin sonunda Şair Bektaş YAVUZ, kendi yazdığı ve okuduğu şiiriyle paneli onurlandırdı. Etkinlik, plaket takdimiyle tamamlandı.  

Haber: Uzm. Yılmaz KUS

100. Yılında Çanakkale

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.