11/05/2015 10:07:10 - 12/05/2015 10:07:10 - 10621 Okunma
Kocaeli Valiliği, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı işbirliğiyle düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarında, Üniversitemiz yerini aldı.

60 devlet üniversitesi ve özel üniversitelerin katıldığı fuara; Kocaeli Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun  yanısıra; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU,  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, Vali Yardımcısı Derviş Ahmet SET, İzmit Kaymakamı Ersin EMİROĞLU, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan ZEYTİNOĞLU, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat ÖZDAĞ, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Şevki KIRCI, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK, İŞKUR İl Müdür Vekili Engin GÜLMEZ,  İzmit Belediye Başkanı Nevzat DOĞAN, sanayiciler, işadamları ile üniversite ve lise öğrencileri katıldı.

Fuara Üniversitemizi temsilen; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Uzm. Mustafa ASLAN ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Emine DERİCİOĞLU yer aldı. Katılımcı Üniversite temsilcileri, il protokolü, davetliler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılışın ardından üniversitelerin tanıtım standları gezildi.

Fuarın ilgi odağı haline gelen standlarından biri olan Kırklareli Üniversitesi standında, öğrenci adaylarına tanıtım materyalleri hediye edildi.

tanıtım fuarı

tanıtım fuarı