Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/05/2015 15:57:12 - 11/05/2015 15:57:12 - 9248 Okunma
Üniversitemizde "Enerjinin Verimli Kullanılması ve Enerji Otomasyonu" konulu seminer gerçekleştirildi. 
 
Teknik Bilimler M.Y.O. Elektronik Otomasyon Bölümü tarafından Rektörlük Kültür Merkezinde organize edilen "Enerjinin Verimli Kullanılması ve Enerji Otomasyonu" konulu seminere WAGO akademi yetkilileri, ademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. 
 
Seminerde enerjinin günümüzde daha verimli kullanılması ve enerji otomasyona dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Başak HATİPOĞLU, bu konuda çeşitli seminerler vermeye devam edeceklerini söyledi. HATİPOĞLU; "WAGO firması tarafından geliştirilmiş DALI aydınlatma otomasyonunun Türkiye’deki ve dünyadaki uygulamaları vardır. Bizler sizlerinde desteğini alarak, daha kaliteli hizmet sunmaya çalışacağız. Gerek akademik camiadakilerin gerekse öğrenci arkadaşların bu konuda üzerlerine düşenleri yapacağınıza inanıyorum" diye konuştu. 
 
Otomasyon sistemleri hakkında bilgiler veren Mehmet Can ATEŞ, konuyla ilgili kontrolör modülleriyle ilgili yazılım programı geliştirildiğini, bunu yakından takip ettiklerini ifade etti.  ATEŞ; "Endüstriyel otomasyonun dünü ve bugünü hakkında bilgi vererek, insanları bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Bu gün burada bizi dinlemeye gelen değerli misafirlere teşekkür ediyoırum" dedi. 
 
Seminer, soru cevap bölümünden sonra Üniversitemiz Teknik Bilimler M.Y.O. Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar DURSUN'un WAGO akademinin yetkililerine teşekkür belgeleri takdim etmesiyle sona erdi. 
 
Enerji Verimliliği

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.