Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/05/2015 15:42:28 - 11/05/2015 15:42:28 - 13292 Okunma

Üniversitemiz Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Türkiye’de Çalışma Hayatının Güncel Sorunları” başlıklı panel Kayalı Kampüsü İİBF Konferans Salonunda gerçekleşti.

Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ’ün KESAM bünyesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi vermesiyle başlayan panelde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, bir açılış konuşması yaptı.

Oturum Başkanlığını Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Yönetim ve Çalışma Sosyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki PARLAK’ın yaptığı panelde; Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Saim OCAK “Ev Hizmetlerinde Çalışanların Sigortalılığı”, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fuat BAYRAM “6331 Sayılı Yeni Yasa Işığında İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin Sorunlar ve Çözüm Önerileri” ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan ŞENOCAK “Türk İş Hukukunda Kıdem Tazminatı” başlıklı tebliğlerini sundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, Kırklareli Belediyesi Başkan Vekili Cengiz BAĞIRAN, akademik ve idari personel, misafir katılımcılar ve öğrencilerin ilgiyle dinlediği panel, soru-cevap bölümüyle tamamlandı.  

Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, paneli yöneten Prof. Dr. Zeki PARLAK ve panelistler; Doç. Dr. Saim OCAK, Doç. Dr. Fuat BAYRAM ve Yrd. Doç. Dr. Hasan ŞENOCAK’a teşekkür ederek katılım belgesi ve hediye takdim etti. 

Avrupa Araştırmaları

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.