Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/05/2015 18:52:07 - 22/05/2015 18:52:07 - 13311 Okunma

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Giyim Üretim ve Tekstil Teknolojisi Programları öğrencileri tarafından “Yıl Sonu Defilesi” düzenlendi.

Üniversitemiz 8. Bahar Şenliği kapsamında Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen defileye; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar DURSUN, yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Defilede Giyim Üretim ve Tekstil Teknolojisi Programları öğrencilerinin 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi II. yarıyılında tasarlayıp meydana getirdikleri elbiseler “El Emeği, Göz Nuru” temasıyla sergilendi.

6 erkek kıyafeti ve 102 bayan kıyafeti olmak üzere toplam 108 kıyafetten oluşan defilede, abiye, gelinlik, günlük elbiseler ve geleneksel giysilerden oluşan tasarımlar 40 bayan ve 3 erkek manken tarafından tanıtıldı.

Defilenin akabinde bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, öğrencilerin başarılarıyla, gayretleriyle ve iyi insan özellikleriyle mesleklerinde güzel eserler vermeleri temennisinde bulunarak eserlerin meydana getirilmesinde verdikleri emekler için TBMYO Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar DURSUN’a, yüksekokul hocalarına ve öğrencilere teşekkür etti.  

Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. AYKAÇ’ın Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu hocalarına çiçek takdim etmesiyle sona erdi.  

 

TBMYO Yılsonu Defilesi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.