Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/05/2015 15:07:22 - 26/05/2015 15:07:22 - 8172 Okunma

Erasmus Plus Eğitim Alma Hareketliliği Programı kapsamında Romanya’nın İaşi Alexandru Ioan Cuza Üniversitesi İnsan Kaynakları bölümü personelleri Üniversitemize geldi.

25-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında Üniversitemizin ilgili birimlerinde Türkiye üniversitelerindeki insan kaynakları politikaları ve işe alım süreçleri hakkında eğitim alacak olan misafir idari personeller; Cristina HOLBAN, Cristina TOPA, Sofia Sonia GEORGİU ve Mariana Alina ORLANSCHİ Üniversitemiz Erasmus Kordinatörlüğü personeli Uzm. Mustafa Emre KAN ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ’ı makamında ziyaret ettiler.

Yabancı idari personeller ziyarette Kırklareli Üniversitesi’nde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek bu program sayesinde ülkelerine daha donanımlı bir şekilde döneceklerini söylediler.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ ise, Kırklareli Üniversitesi’nin kuruluşundan bu yana Ersasmus programına etkin bir şekilde katılım gösterdiğini ifade ederek, kendilerini Üniversitelerinde misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.  

Erasmus Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.