Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/06/2015 18:35:54 - 04/06/2015 18:35:54 - 8571 Okunma

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören Somalili öğrencilerle yemekli toplantıda bir araya geldi. 

 

Rektörlük Kültür Merkezi yemekhanesinde yenilen akşam yemeğinden sonra öğrencileri Makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, öğrencilerle bir süre ülkeleri hakkında sohbet etti. Gerek önlisans ve lisans, gerekse lise düzeyinde uluslararası öğrencilerin eğitim-öğretim için Kırklareli'ne geldiğini belirten Prof. Dr. AYKAÇ, şöyle konuştu: "Uluslararası öğrencilere gerekli eğitim-öğretimi vermek bizlerin görevidir. Böyle bir vazifeyi yerine getirmek bizleri mutlu etmektedir." 

 

Yemekli toplantı programına; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ'ın eşi Sabahat AYKAÇ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcıları Mustafa KESKİN ve Talat ŞAFAK ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Ahmet YUNAK da katıldı. Program, Rektörümüz Prof. Dr. AYKAÇ'ın öğrencilere hediye takdim etmesiyle sona erdi.  

 
 
 
Somalili Öğrenciler Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.