Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/06/2015 10:17:01 - 11/06/2015 10:17:01 - 15268 Okunma
Üniversitemiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu ve TRAÇİM Çimento işbirliğiyle Pınarhisar MYO bahçesine ıhlamur ağaçları dikildi.
 
TRAÇİM Çimento Fabrikası’nın hediye ettiği 13 adet yetişmiş ıhlamur ağacı, öğrencilerin de katılımı ile Pınarhisar MYO bahçesinde toprakla buluştu. 
 
Geçtiğimiz hafta Pınarhisar MYO öğrencileriyle buluşan TRAÇİM Çimento Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Ozan HİMMETOĞLU; öğrencilere staj imkânları, sektörde çalışırken karşılaşılabilecek zorluklar hakkında bilgiler sundu. 
 
Müdür HİMMETOĞLU; "Bu tür sosyal projelerde bulunmaktan çok mutluyuz. Bizler Üniversite-Sanayi işbirliğine önem veriyoruz. Kırklareli Üniversitesinde eğitim-öğretime devam öğrenciler için staj imkanları sunuyoruz. Bu arkadaşlara kapımız her zaman açıktır. Onlarında bu fırsatları değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. İlerleyen yıllarda stajlar, meslek hayatına giren arkadaşlar için çok fayda sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. 
 
Ağaçların dikimi sırasında konuşan Pınarhisar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin TOYLAN; TRAÇİM Çimento Fabrika Müdürü Oğuz AYDİNÇ, İnsan Kaynakları Müdürü Ozan HİMMETOĞLU ve TRAÇİM Çimento yetkililerine okullarına yapılan katkıdan dolayı teşekkürlerini iletti. 
 
Yrd. Doç. Dr. TOYLAN, "Üniversite-Sanayi işbirliğinin olması öğrencileri iş hayatına hazırlama konusunda, üniversite ve sanayi kuruluşları arasındaki bağların kuvvetlenmesi için gereklidir. TRAÇİM Çimento Fabrikası kurumsal ve sosyal sorumlulukları gereği Pınarhisar MYO’ya ve doğaya katkıda bulundu. Pınarhisar MYO olarak bu tür faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz" dedi. 
 
 
ağaçlandırma

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.