17/06/2015 17:02:35 - 17/06/2015 17:02:35 - 9291 Okunma
Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğü tarafından akademik personelimize yönelik “Bilimsel Araştırma Projeleri Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

Kayalı Kampüsü 2 Numaralı Merkezi Derslik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya  öğretim elemanlarımız katıldı.

Şube Müdürü Cemile ÖZEKER tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme sunumunda, KLUBAP projeleriyle ilgili tüm süreçlerin tanıtımı yapılarak;  başvuru koşulları, desteklenen proje tipleri, mali destek miktarı, şimdiye kadar desteklenen proje sayıları ve bütçeleri, projenin faaliyete başlamasıyla yapıcak işlemler ile devam eden ve sonuçlandırılan projeler hakkında bilgiler verildi.

BAP bilgilendirme tanıtım toplantısı, katılımcıların karşılıklı soru ve cevaplarıyla tamamlandı.
Bapko