25/06/2015 12:10:57 - 25/06/2015 12:10:57 - 14765 Okunma

24.06.2015 tarihinde ulusal bir gazetede yayımlanan, Üniversitemizle ilgili asılsız ve mesnetsiz iddiaları içeren haber, tümüyle gerçek dışıdır. Sözü edilen Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü’nden Üniversitemize öğrencilerin yerleştirilmesi ÖSYM tarafından yapılmıştır. Bu konuda Üniversitemizin hiçbir talebi, etkisi ve rolü olmamıştır.

Belirtmek isteriz ki; Üniversitemizin hukuk dışı yapılanmalarla uzaktan-yakından hiçbir ilgisi yoktur, olamaz. Titiz ve istikrarlı çabalarla Ülkemizin saygın bir yükseköğretim kurumu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Üniversitemizin, hiçbir dayanağı olmayan gerçek dışı bilgilerle itham edilmesi, art niyet taşımaktadır. Üniversitemizin tüzel kişilik haklarını ihlal etmeye yönelik söz konusu haber tekzip edilmiş olup, her türlü talep ve dava hakkımızı saklı tutuyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü

Kamuoyu Duyurusu