03/08/2015 15:47:40 - 03/08/2015 15:47:40 - 8327 Okunma

Sevgili Öğrenci Kardeşlerim,

Sizleri sevgilerimle selamlıyor ve Kırklareli Üniversitesi’ne hoş geldiniz diyorum. Bugünden itibaren Kırklareli Üniversitesi ailesinin saygıdeğer bir üyesi olarak sizlerle birlikte olacağız. Başta rektör olarak ben, tüm yöneticilerimiz, öğretim kadromuz ve idari personelimiz tüm öğrencilerimizi bağrına basıp kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamanın gerektirdiği tüm fedakarlıkları zevkli bir görev olarak kabul etmektedir.

Şirin bir üniversite şehri olma yolunda ilerleyen Kırklareli’de ve Üniversitemizde sağlıklı, mutlu ve başarılı bir öğrenim dönemi yaşamanız en büyük arzumuz ve dileğimizdir. Üniversitemizi tercih edip kayıt hakkı kazandığınız için bir kez daha kutluyor ve sizlere en derin sevgilerimi sunuyorum.

Hoşgeldiniz.

mesaj KLU yeni öğrenci