Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/08/2015 17:25:44 - 19/08/2015 17:25:44 - 14203 Okunma
Trakya Kalkınma Ajansı tarafından oluşturulan Yeni İşim Girişim programının protokolü 25 Ağustos 2015 Salı günü Kırklareli’nde imzalanacaktır.
 
Royal Bilgiç Otel’de saat 14.00’de başlayacak imza törenine Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri ve protokole taraf olan TEB, Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Teknopark Yönetici A.Ş, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark A.Ş. katılacaktır.
 
Yeni İşim Girişim Programı Nedir?
 
Yeni İşim Girişim Programı, Trakya Kalkınma Ajansı’nın yaptığı girişimcilik organizasyonlarını tek bir çatı ve slogan altında toplamak amacı ile oluşturulmuş bir girişimcilik programıdır. 2015 yılı itibari ile ajansın yaptığı girişimcilik faaliyetlerinin tamamı “Yeni İşim Girişim” konsepti içerisinde gerçekleştirilecek; böylece organizasyonların birbirini tamamlar etkinlikler halinde gerçekleşmesi sağlanacaktır.
Bu program çerçevesinde Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile imzalanacak protokol ile Bölgede Let’s Up Girişimcilik Modülü ve Trakya Melek Yatırımcılar Ağı kurulması için çalışmalara başlanacak olup, bu kapsamda bölgede rol model olacak girişimciler yetiştirilmesi öngörülmektedir. 
 
Bölgede kurulması planlanan “Girişim Evi” ile girişimcilere ofis imkânı ve projelerinde ihtiyaç duyacakları mentor (yakın danışmanlık) desteğinin verilmesi sağlanacaktır.
 
Bütün bunların yanında E-Ticaret ve Dijital Pazarlama, Yaratıcı Girişimcilik, İnovasyon ve AR_GE Yönetimi, Akademik Çıktıların Ticarileştirilmesi, İhracat Kredileri gibi konularda yıl boyu konferans, eğitim, seminer ve paneller gerçekleştirilecek; bölgede girişimciliğin geliştirilmesi için paydaşlarla çalıştaylar düzenlenecektir. 
 
 
 
Yeni İşim Girişim

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.