Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/08/2015 12:09:24 - 31/08/2015 12:09:24 - 12302 Okunma

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından aday memurlara yönelik düzenlenen “Hizmet İçi Eğitim Programı” başladı. 28 aday memurun katıldığı hizmet içi eğitim programı kapsamında ilk dersi, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Basın ve Yayıncılık Programı Öğretim Görevlisi Sertaç DALGALIDERE, Haberleşme (İletişim) alanında verdi. Hafta içi her gün 09.00-17.30 saatleri arasında sürecek Temel Eğitim Ders Programı, 11 Eylül 2015 Cuma günü sona erecek.

Üniversitemiz öğretim elemanları ve deneyimli idari elemanları tarafından verilen 71 saat temel eğitim ve ardından hazırlayıcı eğitimden sonra yapılacak sınavda başarılı olan aday memurlar staj döneminin akabinde asaletlerini alabilecek.

Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salonda başlayan eğitim programı kapsamında memurlara anayasa, insan hakları, yazışma ve dosyalama kuralları, haberleşme, halkla ilişkiler, Türkçe dil bilgisi kuralları, Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, devlet malını koruma ve tasarruf tedbirleri gibi konularda eğitimler veriliyor. 

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, aday memurlara yönelik hizmet içi eğitim programıyla ilgili yaptığı açıklamada; nitelikli insan kaynağının kamu hizmetlerinin eksiksiz ve düzenli bir şekilde sürdürülmesindeki önemini vurgulayarak kamu görevlerinde istihdam edilecek personele,  yerine getireceği görevin gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılarak, hizmetlerin zaman ve kaynak israfı olmaksızın en verimli şekilde ifa edilmesini sağlayacak şekilde personel yetiştirilmesinin önemine değindi. Prof. Dr. AYKAÇ, güleryüzlü, bilgili ve disiplinli memurlar yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade ederek aday memurlara başarılar diledi. 

eğitim aday memur KLU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.