16/09/2015 18:04:26 - 16/09/2015 18:04:26 - 12465 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olan öğrenciler, KPSS 2014/Lisans sonuçlarına göre Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen yerleştirmede büyük başarı gösterdi.

2014-2015 eğitim-öğretim döneminde ilk mezunlarını veren Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olan 34 öğrencinin tamamı atandı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'na bağlı birimlerde öğretmen ve çocuk gelişimcisi olarak görev yapacak öğrencilerimizin isimleri şöyle:

Tuba BENEK, Cem PAHLI, Eda ŞEN, Seher BOZKURT, Hilal İÇEN, Nalan KARAKAYA, İklime ONBAŞIOĞLU, Rojbin YILDIRIM, Seçkin KILIÇ, Gizemnur ŞEHMERAN, Gizem DAVUTLUOĞLU, Hacer AKTAŞ, Gonca Tuğçe AKKAYA, Aylin DÖNMEZ, Şükran GÖKMEN, Büşra YILDIRIM, Tansu SALMAN, Sevgi BESLER, Keziban AKYOL, Sevim MUTLU, Emine SU, Nilay ÖZHAN, Gülderen ELBİ, Nurcan ALPINAR, Gizem KURUCU, Fatma YANIK, Emine Betül ÖNCEL, Ayşe ÖZÜDOĞRU, Demet ÖZTÜRK, Sibel MEKE, Büşra ARSLAN, Hüsna TEKİNİR, Esra Yasemin BABACAN, Derya DAĞCI.

Öğrencilerimizi tebrik eder, mesleki yaşantılarında başarılar dileriz.

klu sağlık yüksekokulu çocuk gelişimi