Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/09/2015 16:52:14 - 29/09/2015 16:52:14 - 8552 Okunma
 
Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, öğretim kadromuz, idari personelimiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını ve yüksek başarılara erişmemizi temenni ederim. Herkes için sağlık, mutluluk, huzur, barış ve kardeşlikle dolu bir yıl olması ortak dileğimizdir. 
 
Bu yıl Kırklareli Üniversitesi olarak daha zengin bir öğretim kadrosu ile yeni öğretim yılını karşılıyoruz. Buna ilaveten tam ve tüm imkânlara sahip bir kampüs olması için yoğun çaba harcadığımız Kayalı Yerleşkemiz, bu yıl yepyeni ve önemli yatırımları tamamlanmış olarak hizmet verecek. Bu çerçevede gerek sportif etkinlikler için, gerek sosyal ve kültürel etkinlikler için ve gerekse eğitim-öğretimin daha iyi mekânlarda sunulmasını sağlayacak olumlu gelişmelerden söz etmek mümkündür. 
 
Bütün idari ve akademik personeli ile daima öğrenci öncelikli olmaya büyük özen gösteren KLÜ, daha büyük bir heyecan ve sevgi ile öğrencilerini karşılamaktadır. Başarımızı daha yükseklere çıkarmak ve her alanda barış ve kardeşliği pekiştirmek için hiçbir gayreti esirgemediğimiz gibi bundan sonra da aynı doğrultuda daha büyük bir tutku ile çalışacağımızı sizlere duyurmak isterim. Şirin bir üniversite kenti olma yolunda hayli yol kat eden Kırklareli'ne nice güzellikler katmaya devam edeceğimiz gibi, bu güzel kentte de nice güzelliklerin saklı olduğunu arayanlar bulacaktır.
 
Sizlere bir kez daha sıhhat ve afiyet içinde üstün başarılar dilerken en güzel ve mutlu günlerinizin Üniversitemizde ve ilimizde geçmesini temenni ederim. En derin sevgi ve saygılarımla.
 
Yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun.
Hoş geldiniz.
 
Prof. Dr. Mustafa Aykaç
Rektör
Rektör Hoca Akademik Yılı Mesajı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.