19/10/2015 14:36:27 - 19/10/2015 14:36:27 - 8174 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (KLUSEM), Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi (TÜSEM) üyesi oldu.

Hayat boyu öğrenme ilkeleri doğrultusunda hareket ederek; ön lisans, lisans ve lisansüstü programların dışında eğitim ve sosyal etkinlik programları düzenleyerek, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve uluslararası kuruluşlar ile işbirliğinin sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulan KLUSEM, TÜSEM üyeliğiyle birlikte eğitim programlarını daha da artırmayı hedefliyor.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi’nin Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi üyesi olması dolayısıyla, Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyi Genel Sekreterliği tarafından Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezine üyelik belgesi verildi.

KLUSEM TÜSEM berat KLU