Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/10/2015 13:30:25 - 20/10/2015 13:30:25 - 9744 Okunma

Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu ve Lüleburgaz Belediyesi işbirliğinde düzenlenen; konferans, dans gösterisi ve fotoğraf sergisi etkinlikleriyle “Avrupa Yerel Demokrasi Haftası” kutlandı.   

Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde düzenlenen etkinliğe; Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili İsmail YURDATAPAN, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN, yüksekokul akademik-idari personeli, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.   

Lüleburgaz Belediyesi tanıtım filminin gösterilmesiyle başlayan programda Lüleburgaz Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Dilek Çetin ÇİVİ, Lüleburgaz’ı ve belediye olarak verilen hizmetleri anlatan bir sunum yaptı. Ardından Lüleburgaz MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN,  “Avrupa Yerel Demokrasi Haftası” hakkında bilgiler vererek öğrencilere iş hayatına iyi hazırlanmaları öğüdünde bulundu. Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili İsmail YURDATAPAN ise konuşmasında eğitimin önemine değinerek “Yerel Demokrasi Haftası”nı kutladı.

Konuşmaların akabinde Bulgaristan’ın Bratolyubie-Sakartsi Dans Grubu, sahne aldı. Dans gösterisi dinleyicilerin beğenisini topladı. Gösteriden sonra Yrd. Doç. Dr. Oğuz DEMİR, “Küresel Kriz Sonrası Avrupa Demokrasilerinin Ekonomi Politiği” başlıklı bir konferans verdi. Fotoğraf Sanatçısı Özcan ÇELTİKLİ’nin “Lüleburgaz’ın Yüzleri” adlı fotoğraf sergisinin gezilmesin ardından verilen kokteyl ile etkinlik sona erdi.

avrupa yerel demokrasi haftası Lüleburgaz MYO KLU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.