Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/10/2015 16:07:06 - 20/10/2015 16:07:06 - 9836 Okunma

Üniversitemiz Babaeski Meslek Yüksekokulu, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri, 14-15 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “11. Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı”nı ziyaret etti.

Öğr. Gör. Harun BAYER ve Öğr. Gör. Tahsin IŞIK’ın danışmanlığında fuarı ziyaret eden Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri, fuar süresince organize edilen konferanslara katılarak sektörü tanıma ve sektör temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı elde etti. Öğrenciler, Türkiye’nin önde gelen çağrı merkezi şirketlerinin stantlarını da gezerek, sektör temsilcilerinden kariyer olanakları ve iş fırsatları hakkında bilgi aldı.

Sektörel iletişimi güçlendirmek ve çağrı merkezi endüstrisinin gelişim sürecinde itici güç olmak amacıyla hayata geçirilen “Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı”, Türkiye’deki sektör temsilcilerinin dünya çapındaki trendleri ve sektörel yenilikleri takip etmelerine olanak sundu.

Her yıl farklı bir ana temanın ele alındığı konferanslarda bu yıl “Müşteri” ana temasıyla, strateji, insan kaynakları, başarı öyküleri ve teknoloji başlıkları altında farklı oturumlar düzenlendi.

 

Çağrı Merkezi Babaeski MYO KLU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.