Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/11/2015 11:47:45 - 12/11/2015 11:47:45 - 13773 Okunma

Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (KIFSAD) üniversitemiz öğrencilerle buluştu. Üniversitemiz Sosyal Bilimler MYO Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü bünyesinde düzenlenen fotoğraf seminerinde usta fotoğraf sanatçıları öğrencilerle bir araya geldi.

Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Medya Merkezinde gerçekleştirilen programa KIFSAD Başkanı Arif TEKİN, fotoğraf sanatçıları Nedret BENZET ve Erhan BAYCAN, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ ve bölüm öğrencileri katıldı.  BENZET’in fotoğraflarından oluşan sunumla başlayan program, öğrencilerin soru ve cevaplarıyla devam etti.

Fotoğraf çekmenin kendisi için bir tutku olduğunu söyleyen BENZET, 1993 yılında TRT tarafından düzenlenen amatör fotoğraf yarışmasında 1. olmasıyla tutkusunun daha da arttığını söyledi. Kırklareli’nde ilk fotoğraf sergisinin 2008 yılında Erhan BAYCAN ile birlikte açtıklarını ifade eden BENZET, “Eğer bu işi seviyorsanız peşinden gidin! Bu bir tutku işi, aynı zamanda bir meslek olarak size pek çok farklı imkanların da kapılarını açacaktır” tavsiyesinde bulundu.

KIFSAD Başkanı TEKİN ise, derneklerinin amaçları hakkında bilgiler vererek yaptıkları çalışmalardan söz etti. TEKİN, dernek bünyesinde oluşturulan fotoğraf atölyelerine ve etkinliklerine katılmaları için öğrencilere çağrıda bulundu.

Program sonunda SBMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Sertaç DALGALIDERE sunumları için KIFSAD Başkanına ve fotoğraf sanatçılarına teşekkür ettiler. 

fotoğraf sergisi klu

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.