Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/11/2015 14:47:38 - 17/11/2015 14:47:38 - 7678 Okunma

Üniversitemiz, Babaeski Meslek Yüksekokulu’nda 12-18 Kasım Obezite ve Diyabet Haftası dolayısıyla “Sağlıklı Beslenme” semineri düzenlendi.

 

MYO konferans salonunda gerçekleştirilen seminere akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Özel Medikent Hastanesi Diyetisyeni Merve AYYILDIZLI ise, konuşmacı olarak yer aldı.  

 

Öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Diyetisyen AYYILDIZLI; yemek ile beslenmek arasındaki farkları sıralayarak, sağlıklı bir öğünün nasıl oluşturulduğu, basit porsiyon hesabı, karbonhidrat ve protein dengesi ve doğru bilinen pek çok yanlış alışkanlıklar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. AYYILDIZLI ayrıca; su içmenin önemine ve fast food tarzı yiyeceklerin zararlarına değinerek, öğrenci bütçesi ile oluşturulabilecek sağlıklı menülerle ilgili öğrencilere önemli tüyolar verdi.

 

Seminer, Yüksekokul öğrencileri adına Müdür Yard. Öğr. Gör. Kemal TAYSI’nın günün anısına Diyetisyen Merve AYYILDIZLI’ya plaket takdim etmesiyle sona erdi.

 

       

 

 

 

 

Babaeski MYO’da Sağlıklı Beslenme Semineri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.