25/11/2015 10:39:26 - 25/11/2015 10:39:26 - 8905 Okunma

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla Üniversitemiz Rektörlük Kültür Merkezi’nde kutlama programı gerçekleştirildi.

Programına; Kırklareli Valisi Sayın Esengül CİVELEK, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim KORKMAZ, Kırklareli il protokolü, emekli öğretmenler ve aday öğretmenler katıldı.

Şiirlerin okunduğu ve aday öğretmenlerin yemin ettiği programda, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verilirken, Sayın CİVELEK tarafından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Sayın CİVELEK,  yeni nesilleri bilgi seviyesi ve ahlak değerleri yüksek, bağımsız kararlar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi ve vatansever bireyler olarak geleceğe hazırlayan öğretmenlerin, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı.

Program sonunda Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından mini konser verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama