09/12/2015 17:31:41 - 09/12/2015 17:31:41 - 9398 Okunma

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından “ETA SQL Programları” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Muhabese Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Berna DÖMBEKCİ, Öğretim Görevlisi Yasin MERCAN, Müdür Yard. Öğretim Görevlisi Sertaç DALGALIDERE ve öğrenciler katıldı.

ETA Bilgisayar Ltd. Şirketinden gelen Uzman Ali Kemal ÇEBİ ve Uzman Yunus AĞBULUT slayt eşliğinde sunum yaptı. Sunumda Uzman ÇEBİ ve Uzman AĞBULUT; ETA SQL programlarının işleyişinde entegrasyon örnekleri ve programların raporlanmasına değinerek, iş hayatında ETA’nın yeri ve önemi hakkında bilgiler verdi.

Seminer soru-cevap kısmından ardından Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. DÖMBEKCİ ve Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Sertaç DALGALIDERE’nin katılımcılara teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

“ETA SQL Programları”