10/12/2015 14:43:43 - 10/12/2015 14:43:43 - 11731 Okunma

Üniversitemiz Babaeski Meslek Yüksekokulu tarafından “ETA SQL Programları” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Babaeski MYO Amfi Salonunda düzenlenen seminere Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serdar CANBAZ, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

ETA Bilgisayar Ltd. Şirketinden gelen Uzman Ali Kemal ÇEBİ ve Uzman Yunus AĞBULUT slayt eşliğinde sunum yaptı. Sunumda Uzman ÇEBİ ve Uzman AĞBULUT; ETA SQL programlarının işleyişinde entegrasyon örnekleri ve programların raporlanmasına değinerek, iş hayatında ETA’nın yeri ve önemi hakkında bilgiler verdi.

Seminer soru-cevap kısmından ardından Üniversitemiz Babaeski MYO Müdürü adına Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. CANBAZ’ın, ETA SQL Bilgisayar Uzmanlarına hediye takdim etmesi ile sona erdi.

ETA SQL Babaeski MYO