14/12/2015 12:39:05 - 14/12/2015 12:39:05 - 9063 Okunma

Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından “Erasmus Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Erasmus Bilgilendirme Toplantısının açılış konuşmasını yapan Erasmus Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mahmut AKKOR, Erasmus programıyla ilgili bilgiler verdi. Koordinatörlük olarak akademisyen ve öğrencilere daha iyi hizmet vermek için çaba sarfettiklerini söyleyen Yrd. Doç. Dr. AKKOR, Erasmus programlarından akademik personelin ve öğrencilerin yararlanmaları gerektiğini ifade etti.

Öğrenci hareketliliklerinden sorumlu Uzman Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL ise, Erasmus programı başvuru koşulları, başvuru tarihleri ve öğrenim-staj hareketliliği konularında bilgilendirmede bulundu. Toplantıya Mütercim-Tercümanlık bölümünde görev yapmakta olan hocalarımız; Kyle ZURCHER ile Sarah HUBBARD da eşlik ederek öğrencilerimizle keyifli konuşmalar yaptı.

Erasmus Bilgilendirme Toplantısı, soru-cevap kısmının ardından toplu fotoğraf çekinilmesiyle sona erdi.

“Erasmus Bilgilendirme Toplantısı”