Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/01/2016 16:32:22 - 12/01/2016 16:32:22 - 12813 Okunma

Üniversitemizin uluslararası bilimsel hakemli dergisi olan “Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi” (Kirklareli University Journal of Engineering and Science”, Türkçe ve İngilizce dillerinde yayın hayatına başladı.

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından Aralık ve Haziran aylarında yılda iki defa yayınlanacak dergide, mühendislik ve fen bilimleri alanlarında özgün araştırma makaleleri, derlemeler, kısa makaleler, teknik not, vaka takdimleri, kitap eleştirileri ve bilimsel nitelikli editöre mektuplar yer alacak.   

Makale ve diğer bilimsel yayınları kabul etmeye başlayan dergi, http://fbedergi.klu.edu.tr/ ve http://dergipark.ulakbim.gov.tr/klujes/ web adresi üzerinden yayınlanmakta olup fbedergi@klu.edu.tr e-posta adresine makale ve diğer bilimsel yayınlar gönderilebilmektedir.

“Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi”nin yayın hayatına başlaması münasebetiyle Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü/Editör Prof. Dr. Bülent Şengörür, beraberinde Müdür Yardımcıları/Editör Yardımcıları Doç. Dr. Tahir Çetin Akıncı, Yrd. Doç. Dr. Burak Özşahin ve Enstitü Sekreter Vekili Kenan Sezen ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç’ı ziyaret ederek dergi ile ilgili bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Aykaç, ziyarette; Fen Bilimleri ve Mühendislik alanlarındaki gelişmeleri takip ederek bu alanda bir kaynak oluşturmayı ve bilim dünyasına katkıda bulunmayı amaçlayan derginin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 

KLÜ Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.