29/02/2016 11:32:18 - 29/02/2016 11:32:18 - 8390 Okunma

Üniversitemiz, Esenler Belediyesi ve Final Eğitim Kurumları işbirliğiyle İstanbul’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı

Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde 24 Şubat 2016 tarihinde düzenlenen fuarda Ülkemizin dört bir yanından gelen üniversite temsilcileri, stant açarak eğitim kurumlarını tanıttı.

Mart ayında yapılacak Yükseköğretime Giriş Sınavı (YGS) öncesi öğrenciler stantları gezerek üniversiteler hakkında bilgi edinme fırsatı yakaladı. Fuar süresince üniversite adayları kendilerine verilen tanıtıcı materyallerle yükseköğretim kurumları ve sunulan eğitim olanakları hakkında merak ettikleri konuları öğrenme imkânı elde etti.

Adayların, üniversite temsilcileri tarafından bilgilendirildiği Üniversite Tanıtım Fuarı’nda Üniversitemizi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Uzman Yılmaz Kus ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Özkan Al temsil etti.

fuar tanıtım