Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/03/2016 10:44:40 - 04/03/2016 10:44:40 - 8469 Okunma

Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Burhan Üstünkol ve yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç’ı makamında ziyaret etti.

“1-7 Mart Muhasebe Haftası” kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek Odanın teknik ve sosyal çalışmalarıyla ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol, Kırklareli SMMMO olarak önceki yıllarda olduğu gibi konferans ve panel etkinlikleri düzenleyerek üniversite öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak istediklerini söyledi.     

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç ise, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile işbirliklerini önemsediklerini belirtti. Eğitim ve sosyal sorumluluk anlamında başarılı çalışmalar yürüten ve mesleki anlamda önemli bir potansiyeli bulunan Kırklareli SMMMO’nun Üniversitemizde düzenleyeceği etkinliklerden dolayı büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.  Bu etkinliklerden öğrencilerin en iyi şekilde istifade edeceğine inandığını söyleyen Prof. Dr. Aykaç, SMMMO mensuplarına başarılı bir meslek hayatı diledi. 

Ziyaret, SMMMO Başkanı Üstünkol’un “1-7 Mart Muhasebe Haftası” anısına Rektörümüze plaket takdim etmesiyle sona erdi. 

smmmo ziyaret klü

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.