Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
14/03/2016 16:53:11 - 14/03/2016 16:53:11 - 9094 Okunma

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Türk Kızılay’ı Kırklareli Merkez şubeleri işbirliğiyle “Üniversiteler Kan Bağışlıyor” adlı kan bağışı kampanyası Üniversitemizde düzenleniyor.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen kampanyaya destek olmak için Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç da kan bağışında bulundu. 14-18 Mart 2016 tarihlerinde devam edecek olan kan bağışı kampanyasında 350 ünite kanın toplanması hedefleniyor. 7 sağlık personelinin görev yaptığı kampanyaya akademik ve idari personel ile öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Kan bağışı kampanyası hakkında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, kimsenin hastalanmaması, kazaya uğramaması ve acil kana ihtiyaç duymaması temennisinde bulundu. Herkesin yaşarken diğer insanlara karşı görevleri bulunduğunu belirten Prof. Dr. Aykaç; “Biz, diğer insanlarla beraber yaşıyoruz. Yalnız başımıza yaşamımızı sürdüremeyiz. Dolayısıyla mutlaka diğer insanları yaşatmaya önem vermeliyiz. İyi bir insan olarak hayatımızı devam ettirmek için başkasını yaşatmalıyız. Kan bağışı kampanyaları diğer insanları düşünmemizi bize hatırlatıyor. Bizler başkalarına yardımda bulunmalıyız. Bizde var olanları başkalarıyla paylaşma duygularımız daima kuvvetli olmalıdır. Kan bağışı da bunun güzel bir göstergesidir” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Aykaç Kan Bağışında Bulundu

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.