22/03/2016 17:30:38 - 25/03/2016 17:30:38 - 7320 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine “Yüksek Yapılar” Konulu seminer verildi.

Kayalı kampüsü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere akademik personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Yüksek yapılar ve yüksek yapıların yapılmasındaki sosyal ve teknolojik nedenleri hakkında bilgiler veren Yüksek İnşaat Mühendisi Soner BİLGE, gelişen teknolojinin günümüzde  yüksek yapıların yapılmasında etken olduğunu söyledi.

Ayrıca ülkemizde ve dünyadaki yapılmış olan yüksek yapılarla ilgili örneklerin yer aldığı ifade eden Mühendis Bilge, yüksek yapı yapımında geoteknik, deprem, malzeme gibi birçok uzmanlık alanlarının önemli olduğunu dile getirdi.

İnşaat Mühendisliği Öğrencilerine Seminer