Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/03/2016 17:05:59 - 22/03/2016 17:05:59 - 12417 Okunma

Bilimevi Akdemik Destek Merkezi tarafından “Yurtdışı Dil Eğitimi Master ve Doktora Programları” başlıklı seminer verildi.

 

 

Kayalı Yerleşkesi 2. Derslik 1 Nolu Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere; akademik personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Yurtdışında herhangi bir konuda eğitim almak isteyen öğrencilerin şartlarına ve beklentilerine en uygun eğitimi belirlemek olduğunu ifade eden Eğitim Danışmanı Barış Çakmak, bu seçenekler arasından öğrenci için en doğru olan uygulamayı amaç edindiklerini söyledi.

 

 

Bilimevi aracılığımızla yurtdışında lise, üniversite, yüksek lisans veya doktora eğitiminin yanı sıra, dil eğitimi, sertifika ve diploma programları, yaz okulları, profesyoneller için özel dil eğitimleri ve mesleki eğitimlere katılım sağlanacağını vurgulayan Danışman Çakmak şunları dile getirdi: “Doğru bir planlama ile yurtdışında alacağınız dil eğitimi, sizin için oldukça keyifli, birçok açıdan büyük kazanımlar sağlayacaktır. Bir dili konuşulduğu ülkede öğrenmek ve o dili konuşanların kültürünü yakından tanımak, size öğrenme sürecinde çok büyük avantajlar sağlayacaktır. Bilimevi olarak sizlere İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Çince ve Japonca dilleri için eğitim fırsatı sunmaktayız. Öğrencilerin istek ve şartlarına uygun okulların hazırlanıp bunlar arasından en doğru okulun öğrenci ile beraber seçilmesinden, okula başvuru-kayıt-kabul işlemlerine ve konaklama organizasyonuna, vize danışmanlığından uygun fiyatlı uçak bileti teminine kadar tüm süreçte öğrencilerimize en iyi hizmeti verme çabasındayız. Danışmanlık hizmetimiz öğrencinin eğitim alacağı ülkeye gitmesinden sonra da devam etmektedir. Öğrencinin bulunduğu ülkedeki her türlü sorunu ile ilgilenmekte ve çözümü için her türlü desteği ücretsiz olarak vermekteyiz.” 

 

“Yurtdışı Dil Eğitimi Master ve Doktora Programları” Konulu Seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.