Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/03/2016 17:28:36 - 22/03/2016 17:28:36 - 10182 Okunma

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü tarafından düzenlenen kariyer günleri etkinliğinde “Makarna Lütfen” firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Gıda Mühendisi Tuğba Bayburtluoğlu ve Kırklareli Sağlık Müdürlüğü’nde idarecilik yapan Diş Doktoru Cihangir Bayburtluoğlu, yüksekokul öğrencileriyle bir araya geldi.

Çeşitli firmalarda 15 yıllık gıda mühendisliği tecrübesine sahip olan Tuğba Bayburtluoğlu, sunumunda sahibi olduğu “Makarna Lütfen” firmasını 2011 yılında mütevazi bir sermaye ile nasıl kurduğundan 5 yıl sonra günümüzde Türkiye’nin her yerine ve yurt dışına ulaştırdığı geniş ürün skalası ile nasıl geliştirdiğine kadarki süreci anlattı. Cihangir Bayburtluoğlu ise işletmecilik ve yürütücülüğünü yaptığı çeşitli girişimcilik destek projeleri ile ilgili tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyen ve öğrencileri tarafından ilgiyle takip edilen etkinliğin sonunda Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Çevik, sunumları için Tuğba ve Cihangir Bayburtluoğlu’na teşekkür etti.  

 

 

makarna lütfen sbmyo

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.