Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
24/03/2016 17:11:43 - 24/03/2016 17:11:43 - 11451 Okunma

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO)  tarafından “İş Dünyası Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor” konulu panel gerçekleştirildi.

Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele; akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Pınarhisar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Toylan’ın moderatörlüğünü yaptığı panelin ilk konuşmasını yapan Suglabol Tekstil ve Konfeksiyon Kalite Sistem Yöneticisi Tekstil Yüksek Mühendisi Figen Çoşkun Köksal, öğrencilerin mesleki eğitimlerinin yanı sıra dil eğitimi alarak yabancı dil bilgisine sahip olmaları gerektiğini söyledi.

Kişisel gelişim önemli olduğunu vurgulayan Hema Endüstri Eğitim ve Geliştirme Yöneticisi İlker Selvi ise, eski kuşak ve yeni kuşağın uyumunun önemli olduğunu belirterek, bunun için çalışmalar yaptığını dile getirdi.

Üniversitelerle işbirliği halinde olduklarını aktaran Kadılar Mühendislik Firma Sahibi Gıda Mühendisi Memiş Uçar ise, öğrencilerin karamsarlığa kapılmadan kendilerini mesleki olarak geliştirmeleri gerektiğini ifade etti. Öz Kırklareli Yapı Denetim Firma Sahibi Emekli Öğretim Görevlisi Mimar Fahrettin Üstündağ’da, inşaat sektörü hakkında bilgiler vererek, devletin bu konudaki yönetmelik ve kanunlarından bahsetti.

Panel, soru cevap kısmının ardından sona erdi.   

“İş Dünyası Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor”

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.