Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
25/03/2016 13:07:42 - 26/03/2016 13:07:42 - 12081 Okunma

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi  tarafından “6. Kariyer Günleri” etkinlikleri çerçevesinde “Mühendislikte Kariyer Fırsatları” başlıklı bir panel düzenlendi. Kayalı Yerleşkesi II. Merkezi Derslikler Binası I. No’lu Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahtiyar Dursun’un moderatörlüğünü yaptığı panelin ilk konuşmasını yapan Zeus Enerji İşletme Sahibi Umut Serdar Yalçın, başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere başarılı olmak istiyorlarsa çok hayal kurmalarını, hayallerine ulaşmak için de olağanüstü çaba göstermelerini ve kendilerine inanmalarını tavsiye etti. Yalçın, mesleki eğitimin yanı sıra yabancı dil bilgisine sahip olmanın kariyer basamaklarını tırmanmada önemli avantaj sağladığını kaydetti.

İkinci konuşmacı Devlet Su İşleri (DSİ) 112. Şube Müdürü Egemen Gökalp ise; kamuda mühendislik hizmetlerinin nasıl yürütüldüğüyle ilgili bilgiler vererek kendi kariyer serüvenini anlattı.   

Panel, soru-cevap kısmının ardından Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zafer Ömer Özdemir’in panelistlere teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi. 

mühendislik kariyer klü

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.