Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/03/2016 14:52:12 - 26/03/2016 14:52:12 - 8920 Okunma

Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından “6. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında düzenlenen seminerde Molekül Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Bahadır Diker, “Türkiye’de ve Dünyada Beton Kimyasalları” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine hitap eden Bahadır Diker çimento, beton, agrega ve kimyasal katkılarla ilgili bilgiler aktararak; “İlk defa çimentonun üretildiği 1815 yılından günümüze teknolojisi değişse de çimentonun üretim şekli ve yapılışında herhangi bir değişme olmamıştır” dedi.

Türkiye’nin hazır beton üretiminde son yıllarda büyük gelişmeler gösterdiğine dikkat çeken Diker, “Üretim, insan kalitesi ve otomasyon noktasında Ülkemiz çok iyi durumda. Hazır beton üretiminde Avrupa’da birinci sıradayız. Dünyada ise; Çin ve Hindistan’dan sonra üçüncüyüz. Duble yollar ve kentsel dönüşümün bu artışta büyük etkisi olmuştur” diye konuştu.

İş görüşmeleriyle ilgili öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Diker, bir iş görüşmesine gitmeden önce görüşme yapılacak firma hakkında bilgi sahibi olunmasının işe başvuracak kişiye önemli avantajlar sağlayacağını ifade etti.

Seminer, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kadir Kılınç’ın günün anısına, Molekül Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Bahadır Diker’e teşekkür belgesi takdim etmesiyle tamamlandı.

beton kimyasalları seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.