Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/03/2016 14:49:41 - 26/03/2016 14:49:41 - 9136 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından 22 Mart Dünya Su Günü ve 6. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında “Dünya Su Günü ve Suyun Geleceği” başlıklı bir konferans düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrencinin yoğun ilgi gösterdiği konferansa; Hamidiye Su Trakya Bölge Distribütörü Hikmet Yanık, konuşmacı olarak katıldı. Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda yapılan etkinliğin açılış konuşması, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Harun Uran tarafından yapıldı.

Hamidiye Su Trakya Bölge Distribütörü Hikmet Yanık, konuşmasında suyun canlılar açısından önemi, içme suyu sektörü ve sektörde çalışma koşulları ile girişimcilik, kariyer planlama, marka oluşturma gibi konularda Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerini bilgilendirdi.

Konferans, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice Şanlıdere Aloğlu’nun günün anısına, konuşmacı Hamidiye Su Trakya Bölge Distribütörü Hikmet Yanık’a teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi. 

su günü konferans

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.