27/03/2016 16:42:24 - 27/03/2016 16:42:24 - 8018 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi 6. Kariyer Günleri Etkinlikleri, 24 Mart Perşembe günü Fakülte Konferans Salonunda gerçekleştirilen; Kırklareli Royal Bilgiç Otel, İğneada Resort Otel ve İstanbul Dosso Dossi Otelleri temsilcilerinin katılımlarıyla yapılan seminerlerle tamamlandı.

Royal Bilgiç Otel’den Cem Kırmız, öğrencilerle yarı zamanlı çalışmaları konusunda iş görüşmeleri gerçekleştirdi. İğneada Resort Otel Genel Müdürü Emre Sağışman da, otellerini tanıtarak ihtiyaç duydukları çalışan profilini ve öğrencilerin çalışabilecekleri departmanları açıkladı. Dosso Dossi Oteli Genel Müdürü Muhammet Murat Cuntay ise turizm sektörü ile ilgili öğrencilere genel bilgiler vererek sahip olmaları gereken nitelikleri anlattı.

Gün boyu süren program, katılımcılara teşekkür belgesi verilmesi ile son buldu.

Turizm Fakültesi Seminer Klü