Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
28/03/2016 01:02:32 - 28/03/2016 01:02:32 - 11384 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, “6. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Geçmişten Günümüze Beton Kimyasal Katkıları” konulu seminerde, beton ve çimento kimyasalları pazarında lider firmalardan biri olan CHRYSO’yu İnşaat Mühendisliği öğrencileriyle buluşturdu.

Öğrencilerin beton ve çimento kimyasallarını yakından tanıma fırsatı elde ettikleri seminerde bir sunum gerçekleştiren CHRYSO Ticari Direktörü Rıza Atunsoy, CHRYSO’nun dünya genelinde 70 ayrı ülkede yapı kimyasalları alanında faaliyetlerini sürdüren bir firma olduğunu söyledi.

Müşteri odaklı olmaya büyük önem gösterdiklerini belirten Ticari Direktör Rıza Atunsoy; “Yönetim aracı olarak sürdürülebilir gelişmeyi kullanıyoruz. Sürdürülebilir kalite anlayışımızda ürünlerimizi tüketicilere zamanında ulaştırmaya ve karşılıklı güven çerçevesinde yatırımlar yapmaya gayret ediyoruz. Enerji verimliliği yüksek, çevreci ürünler üretiyoruz. ARGE yatırımlarına sürekli devam ediyoruz” dedi.

CHRYSO ARGE Direktörü Oytun Emre ise “Kimyasal Katkı Tipleri” hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşarak; “CHRYSO’nun Kocaeli, Trabzon ve Adana’da 3 ayrı fabrikası bulunuyor. Sektörün üretim ve lojistik anlamında kapasitesi en yüksek olan firmasıyız. Yavuz Sultan Selim (3. Boğaz köprüsü), İzmit Körfez Geçiş Köprüsü, Avrasya Tüneli gibi büyük projelere özel katkı maddeleri sağlıyoruz. Bu projelerin çok uzun yıllar ayakta kalmasını temin eden betonun elde edilmesine önayak oluyoruz” şeklinde konuştu. 

Firmanın insan kaynakları politikasının da ele alındığı seminer, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kadir Kılınç’ın günün anısına, CHRYSO Ticari Direktörü Rıza Atunsoy ve ARGE Direktörü Oytun Emre’ye teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.  

kimyasal katkı beton klü inşaat

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.