31/03/2016 10:08:43 - 31/03/2016 10:08:43 - 8133 Okunma

Üniversitemiz, Tekirdağ Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde bu yıl sekizincisi düzenlenen “Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü”ne katılarak öğrencilerle buluştu.

38 üniversitenin katılım sağladığı fuara; Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Solak, Üniversitemizi temsilen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Uzman Mustafa Aslan, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli Özkan Al ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Tekirdağ’daki yükseköğrenime hazırlanan gençlerin doğru tercih yapmalarına yardımcı olabilmek ve üniversiteleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen fuarda Üniversitemiz tarafından açılan standı çok sayıda öğrenci ziyaret etti. Tekirdağ Anadolu Lisesi ile Tekirdağ İl merkezindeki diğer liselerden katılan öğrencilere tanıtım malzemelerinin dağıtıldığı stantta Üniversitemizin eğitim, beslenme, barınma olanakları ve sportif imkânları hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Etkinliğin sonunda Tekirdağ Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından Üniversitemize teşekkür belgesi takdim edildi.

Üniversitemiz “Tekirdağ Üniversite ve Meslek Tanıtım Günü”