Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/04/2016 11:36:28 - 12/04/2016 11:36:28 - 17957 Okunma

 

Trakya Üniversiteler Birliğine (TÜB) bağlı her bir üniversite bağımsız olarak “Proje Günleri” düzenlemektedir. Bu bağlamda, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Başkanlığı tarafından “Proje Günleri” etkinliği 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü düzenlenecektir. “Proje Günleri” etkinliğine; akademik personel ve öğrenciler yürüttükleri proje çalışmalarını, araştırma konularını ve proje fikirlerini poster şeklinde sunacaklardır. Katılımcılar hazırlamış oldukları poster çalışmalarını tüm katılımcılara tanıtacaktır.

 

Önemli Tarihler:

22/04/2016

Başvuru formunun tto@klu.edu.tr adresine gönderilmesi için son tarih

18/05/2016

Proje ve araştırma konularının poster olarak sunulması

 

Yer: Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi Merkezi Derslik 2 Girişi  

 

Araştırmacı Üniversite Kültürü’nün geliştirilmesi ve Üniversitemizde yürütülmekte olan projelerin ve çalışmaların tanıtımı ve bilgi paylaşımı oluşturulması amacıyla gerçekleştirilecek olan “Kırklareli Üniversitesi Proje Günleri” etkinliği, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi Merkezi Derslik 2’de 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü Saat 10:00’da düzenlenecektir.

Posterler aşağıda belirlenen poster hazırlama kurallarına göre hazırlanmalıdır:

  1. Posterler 50cmx70cm boyutlarında olmalıdır(Düşey Portraid).
  2. Başlık tümü büyük harflerle kalın yazı tipi ile sağdan ve soldan ortalanmış olmalı, sol tarafta Üniversite’nin logosu, sağ tarafta ise fakülte logosu bulunmalıdır.
  3. Başlığın hemen altında hazırlayanın adı/adları siyah ve kalın yazı tipi ile sağdan ve soldan ortalanmış yazılmalıdır.
  4. Bir satır altta Üniversite, fakülte ve bölüm adı sağdan ve soldan ortalanmış olarak yazılmalıdır.
  5. Poster metni posterin kısa bir özetiyle başlamalıdır. Posterlerde Giriş, Yöntem-Analiz, Sonuçlar ve Kaynakça bölümleri yar almalıdır. Poster metni içerisinde şekiller, grafikler ve resimler yer alabilir.
  6. Poster metninde kullanılabilecek en küçük yazı boyutu 20 punto olarak belirlenmiştir. Arial yazı tipi ve açık zemin renkleri okuma kolaylığı açısından tercih edilmelidir.

 Başvuru formu için tıklayınız

Proje Günleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.