Somalili Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret

20/04/2016 10:10:26 - 19/04/2016 17:04:08 - 990 Takip

Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören Somalili öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette uluslarası öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç; “Gerek önlisans ve lisans, gerekse lise düzeyinde uluslararası öğrenciler eğitim-öğretim için Ülkemize ve İlimize gelmektedir. Bu öğrencilere gerekli eğitim-öğretimi vermek bizlerin görevidir. Üniversite olarak uluslararası öğrencilere her zaman gönlümüz de kapımız da açıktır. Ailelerinizden ayrılıp çok uzak diyarlardan gelerek gösterdiğiniz üstün gayret, özveri ve fedakarlıktan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Eğitim hayatınızda başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Somalili Öğrenciler Diyanet Yayınevi'nden çıkartmış oldukları 10 bin kelimelik Türkçe-Somalice ve Somalice-Türkçe sözlüğü Rektörümüze hediye ettiler.

Prof. Dr. Aykaç’a Somalili Öğrencilerden