Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/05/2016 15:54:28 - 17/05/2016 15:54:28 - 8301 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM)’ı ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma Merkezine ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, bu kursların yapılması hem Kırklareli hem de ülkemiz adına çok faydalı olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Aykaç; “İlerleyen zamanlarda bu çalışmaların farklı il ve ilçelerde de daha da yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Biz Kırklareli Üniversitesi olarak bu tür faaliyetlerin her zaman arkasında olduğumuzu tekrarlamak istiyorum. Bu kursların açılmasında, imkânların sağlanmasında katkıda bulunan Sayın Valimiz Esengül Civelek’e, Kırklareli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenay Yener’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İŞKUR Müdürü Hasan Aksoy ise, “Bu kursların çoğu istihdam garantilidir. Aşçı çıraklığı mesleği kursumuz ise şu anda bilgi ve becerileri kazandırma amaçlı yapılmaktadır. İŞKUR olarak SODAM eğitim merkeziyle daha fazla kurs vermeyi amaçlıyoruz. Burada çalışanların sigortası ile ilgili primlerini SGK’ya yatırıldığını da söylemek istiyorum. Bu kursun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç’ın kursiyerlerle hasbihal etmesi ve yapılan çalışmaları incelemesiyle sona erdi.

 

Prof. Dr. Mustafa Aykaç’tan SODAM’a Ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.