Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
10/06/2016 13:03:59 - 10/06/2016 13:03:59 - 8693 Okunma

Üniversitemiz ve Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında “Genç Şefkat Projesi”nin kapanış programı gerçekleştirildi.

Rektörlük Merkezinde gerçekleştirilen törene; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Vali Yardımcısı Tahir Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Hatice Malkoç Çetin, akademik ve idari personelin yanı sıra proje gönüllüsü öğrenciler katıldı.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Malkoç Çetin; bu tür projelerde yer almaktan mutlu olduğunu belirterek, projenin asıl kahramanı üniversite öğrencilerine ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç’a teşekkürlerini dile getirdi.

Üniversite olarak topluma katkı sağlayacak her projede yer aldıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç; bu tür projeleri fırsat olarak görülerek, değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Aykaç: “Çağımız insanı yalnızlığı mahkûm olmanın içindedir. Bu bir hastalık haline gelmiştir. Bizler bunu aşmak için mücadele veriyoruz. Maddi zenginliğimiz fazla ama gönlümüz fakirdir. Gönüller de yer almak çok önemlidir. Bu da ancak yek birilerine dokunarak yek birilerine zaman ayırarak olur. Bizler bu amaçla bir araya gelerek güzel işler yaptık. Böylesine güzel bir projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz ise,  “Bizim inancımız anne babaya bir öf bile dememeyi gerektiriyor. İstediğiniz kadar paranız olsun ama engelli birine ulaşmak çok güzel. Üniversite öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Emeğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Tören, katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

“Genç Şefkat Projesi” KLU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.