28/06/2016 12:05:43 - 28/06/2016 12:05:43 - 7629 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 9. Üst Kurul Toplantısı,  dört üniversite rektörünün katılımıyla Tekirdağ'da gerçekleştirildi.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, TÜB 2. Dönem Genel Sekreteri Prof. Dr. Fatih Konukçu ve 3. Dönem (Yeni Dönem) Genel Sekreteri Doç. Dr. Aşkın Koyuncu katıldı.

Toplantıda üniversitelerarası işbirliği protokolleri görüşülerek, karara varıldı. Toplantının ardından Trakya Üniversiteler Birliği 2. Dönem Başkanlığını 2014 yılından bu yana yürüten Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek,  görevini düzenlenen törenle Çanakkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'e devretti.

(TÜB) 9. Üst Kurul KLU