19/07/2016 16:52:05 - 19/07/2016 16:52:05 - 10094 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, millet iradesine ve demokrasiye yönelik düzenlenen darbe girişimini görüşmek üzere 18 Temmuz 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında devlet ve vakıf üniversitesi Rektörleri ile düzenlenen toplantıya katıldı.

Başkan Saraç’ın konuşmasının ardından basına kapalı devam eden toplantıda “YÖK ve tüm üniversite rektörleri” adına ortak açıklama yapıldı.

Toplantının ardından “akademinin milli iradeye ve demokrasiye olan inancı ve saygısını” iletmek üzere Başkan Prof. Dr. Saraç ve rektörler Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret etti. Ziyarette, yapılan ortak açıklama Kahraman’a sunulurken Kahraman, Başkan Saraç ve Rektörlere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin zarar gören yerlerini gezdirdi.

“YÖK ve Üniversiteler Tarafından Hazırlanan Ortak Açıklama” için tıklayınız.

ortak açıklama KLÜ