Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/08/2016 10:05:35 - 12/08/2016 10:05:35 - 9697 Okunma

Sevgili öğrenci kardeşlerim,

Sizleri sevgiyle selamlıyorum. Kırklareli Üniversitesi’ne hoş geldiniz. Sizler, hayatınıza yön vermek noktasında önemli bir tercih yaptınız ve üniversite dönemine adım attınız.  Biliyoruz ki hayat, tüm seçimlerimizin toplamıdır. Ve hayat her insan için, gösterilen çaba ve cesaret oranında daralır veya genişler. Sizler zorlu ve bir o kadar da zevkli ve heyecanlı yolculuğa başlamış oldunuz. Bilgili, birikimli ve yetkinlik sahibi kişiler olmak için geleceğinize yatırım yapacağınız dönemin üniversite yılları olması genel bir beklentidir. Hayal edebildiğiniz her şeyin gerçek olacağına inanarak ve insanın bilmediğini isteyemeyeceğini bilerek üniversite yıllarınızı değerlendireceğinize inanıyorum.

Sizler bugünden itibaren Kırklareli Üniversitesi’nin en değerli üyesi olarak aramıza katıldınız. Sizleri sevgi dolu gönüllerimizle karşılarken Üniversitemizde geçireceğiniz her anı faydalı, verimli ve sevinç dolu hale getirmek tüm üniversite personelimiz ve akademik kadromuz için zevkli bir görev olacaktır.

Şirin bir üniversite şehrine dönüşen Kırklareli’nde ve Üniversitemizde en güzel, en verimli ve en mutlu günlerinizi geçirmeniz en büyük dileğimizdir. Üniversitemizi tercih edip kayıt hakkı kazandığınız için sizleri tebrik ederim. Sizlere en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kırklareli Üniversitesi’ne hoş geldiniz.

 

                                                                                                         Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ

                                                                                                                            Rektör

 

mesaj

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.