Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/08/2016 15:24:37 - 15/08/2016 15:24:37 - 22775 Okunma

2016 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan toplam 8 bin öğrenci için kayıt işlemleri başladı.

15-19 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek öğrenci kayıtlarının kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için öğrenci ve velilerine, Üniversitemiz personeli tarafından kayıt işlemleriyle ilgili her türlü bilgi ve destek veriliyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç ve Genel Sekreterimiz Ergün Erbay devam eden kayıt işlemlerini yerinde inceleyerek, Türkiye’nin değişik illerinden gelen öğrenciler ve velileri ile sohbet etti.

Basına açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Aykaç; Kırklareli Üniversitesi’ni Türkiye’nin dört bir yanından yoğun ilgi göstererek tercih eden öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aykaç; “Öncelikle belirtmeliyim ki, Kırklareli Üniversitesi ailesine yeni fertlerin dâhil olması bizleri çok mutlu ediyor. Bugün itibariyle 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk kayıtlarını yapmaya başladık. 8 bine yakın öğrenci üniversitemizi tercih etti. Bu sayının yaklaşık 7 bin 500 ünü kesin kayıt olarak bekliyoruz. Bu kayıtlarla birlikte üniversitemizde öğrenci sayısı 25 bine ulaşmış olacaktır. Yeni kampüsümüz ve zenginleşen kadromuzla gelen öğrencilerimize daha kaliteli güzel eğitim öğretim vereceğiz. Her türlü ihtiyaca cevap verecek bir kampüs haline gelen kayalı yerleşkemizle üniversitemiz, kuruluşunu tamamlamış oldu. Bundan sonra da gelişmeye, ilerlemeye, yeniliğe devam eden bir üniversite olarak geleceğe sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. 26 Eylül 2016 başlayacak olan eğitim öğretim yılı için üniversite olarak, bütün hazırlıklarımızı tamamlandık. Kayıt yaptıran bütün öğrencilerimize Kırklareli Üniversitesi ailesinin bir üyesi olduklarını belirterek, bütün öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. Bütün anne babaları da tebrik ediyorum. Onlarında içleri rahat olsun. Çocuklarınız bizlere emanettir” ifadelerini kullandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Aykaç, Üniversitemizi tercih eden öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. 

Üniversitemizde Kayıt KLU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.