28/09/2016 15:08:22 - 28/09/2016 15:08:22 - 6014 Okunma

Kırklareli Valisi Esengül Civelek’in başkanlığında, Üniversitemiz Kayalı Yerleşkesindeki Yeni Rektörlük Binasında, Üniversite Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı Vekili Alb. Mustafa Aydın, Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Musa Alan ve Güvenlik Şube Müdür Vekili Ragıp Tunç katıldılar.

Güvenlik Toplantısında, 2016-2017 yeni akademik yılın başlaması nedeniyle üniversitemizde meydana gelebilecek olayların önlenebilmesi için, öncesinde ve sonrasında alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Üniversitemizde Güvenlik Toplantısı KLU