09/11/2016 15:31:36 - 09/11/2016 15:31:36 - 5840 Okunma

Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ferhan Kaçarlar’a veda yemeği gerçekleştirildi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü görevine atanan İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ferhan Kaçarlar için Lozengrad Hotel’de düzenlenen yemeğe; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şengörür ve üniversitemiz daire başkanları katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Aykaç: “Üniversitemizin gelişmesinde tüm akademik ve idari personelimizin büyük emeği vardır. Ferhan Kaçarlar’da üniversitemizde bulunduğu süre içerisinde aynı özveriyle çalıştı. Personelimizin gidişi üniversitemiz için bir kayıptır. Ancak biliyoruz ki gittiği kurumda da aynı katkıları sağlayacakdır. Unutulmamalıdır ki; gerek akademik gerekse idari personelimiz nereye gitsin, üniversitemize yapmış olduğu eserler, emekler, burada kalacaktır” ifadelerini kullandı.

Veda yemeği, Prof. Dr. Aykaç’ın üniversite adına Başkan Kaçarlar’a sunduğu hediye ve plaket vermesiyle sona erdi.

Kaçarlar’a Veda Yemeği